• Grønvangskolen
  • Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab, når vi mål!

Opslagstavlen

Skolestart 2019/20

Har du har et barn, der skal begynde i 0. klasse på Grønvangskolen i skoleåret 2019/20, skal du i løbet af efteråret indskrive dit barn på Vejen Kommunes hjemmeside. Mulighed for indskrivning åbner den 1. nov. 2018.
    I foråret 2019 har vi ”Førskole” på Grønvangskolen. Skolestartere starter i vores ”Førskole” den 1. april.

Vores overordnede mål med førskolen:
    At børnene bliver trygge ved Grønvangskolen og at overgangen fra børnehaven til skole bliver optimal.
    At børnene bliver skoleparate.
    At undervisere og skolepædagoger lærer børnene at kende, så der kan skabes optimale læringsbetingelser for alle ved skolestart.

Der afholdes orienteringsmøde omkring skolestart 2019/20 mandag den 12. nov. kl. 17-18. Mødet foregår i Delta Bygningen på Grønvangskolen og alle er velkomne. Der udsendes en særskilt indbydelse til alle familier i Grønvangskolens skoledistrikt.

Alle vores skolestartere begynder i 0. klasse tirsdag den 13. august 2019.

Adam Valeur Askjær-Hansen, afdelingsleder  0.-6. klasse.

Steen Bertelsen, afdelingsleder SFO.

Adam Valeur Askjær-Hansen den 23-08-2018
    Tjek dine lån fra Skolebiblioteket Grønvangskolen.
    Sådan gør du:
                    cicero-web.dk