• Grønvangskolen
  • Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab, når vi mål!

Adam Valeur Askjær-Hansen den 23-08-2018
    Skolestart 2019/20

I foråret 2019 har vi ”Forårsskole” på Grønvangskolen. Skolestartere starter i vores ”Forårsskole” den 1. april.

Alle vores skolestartere begynder i 0. klasse tirsdag den 13. august 2019.

Adam Valeur Askjær-Hansen, afdelingsleder  0.-6. klasse.

Steen Bertelsen, afdelingsleder SFO.

Claus Holm den 20-03-2019
    Kære forældre til børn og unge på Grønvangskolen
    Vedr. medarbejdernes brug af SMS. I forbindelse med kommunens arbejde med persondataforordningen er det vedtaget, at medarbejdere og ledere i Vejen Kommune ikke må benytte SMS til kommunikation med borgerne - og herunder heller ikke forældre til børn i kommunens skoler. Hvis I sender SMS til lærere eller pædagoger i skolen, må medarbejderne ikke svare. Medarbejerne kan vælge at ringe tilbage eller svare i Intra systemet. I skal således ikke undre jer over, at I ikke får svar på SMS I sender til skolen. Jeg vil opfordre til, at benytte Intra til kommunikation. Tak. Venlig hilsen Claus Holm, skoleleder
    Steen Bertelsen den 08-03-2019
    Til orientering.
    Skolepatruljen møder hver morgen ved fodgængerfeltet på Askovvej kl. 7:45.
    Deres opgave er at hjælpe skoleeleverne sikkert over fodgængerfelt og cykelsti.
    Det forudsætter at mindst 3 af skolepatruljemedlemmerne arbejder sammen.
    Derfor vil I ind imellem opleve, at 2 af skolepatrulje-eleverne står og venter på, at den 3. skolepatrulje-elev møder op - ikke fordi de er dovne og ikke gider gå i gang, men fordi de gør, som vi har aftalt af hensyn til sikkerheden!

Oplever I episoder omkring lysreguleringen, som I tænker er problematiske, hører vi gerne fra jer! I kan henvende jer til Steen Bertelsen, som er den trafikansvarlige i ledelsen eller komme omkring skolens kontor og tale med Anne-Grethe om det!
    Venlig hilsen Trafikudvalget Grønvangskolen
    Steen Bertelsen den 22-02-2019
    Referat fra SFO´Forældreråd.
    Venlig hilsen Steen Bertelsen
    Jan Asklund den 22-02-2019
    Til elever og forældre
    Materialet til de kommende 7. klasser.
    Claus Holm den 31-01-2019
    Hermed testplanen fra Vejen Kommune.
    Nogle af testene har hjemmel i national lovgivning og nogle er aftalt kommunalt.
    Tests anvendes til at tilrettelægge undervisning og til, at I som forældre kan have få tilbagemelding om jeres børns udbytte af undervisningen.
    Hvis I ikke ønsker, at skolen skal opbevare resultaterne af de tests jeres børn deltager i, skal I henvende jer til undertegnede eller til afdelingslederen i den afdeling, hvor jerees børn går. Alle skal deltage i nationale tests.
    Med ønske om et godt skole - hjem samarbejde.
    Adam (fase 1 og 2)
    Jan (fase 3)
    Thora (V10)
    Claus Holm

Claus Holm den 28-11-2018
    Kære forældre til børn og unge på Grønvangskolen
    Vedr. forældretilfredshed:

Tak til alle der har deltaget i forældretilfredshedsundersøgelsen i efteråret 2018. Undersøgelsen giver bestyrelsen og ledelsen god information om, hvordan jeres samlede tilfredshed er med skolen. På en skala fra 1 - 5 scorer I 4,1, når I svarer på følgende: "Hvor tilfreds er du samlet set med dit barns skole". Dette er den højeste score (delt førsteplads) på alle spørgsmål, så det forekommer tilfredsstillende. Alligevel vil bestyrelsen og ledelsen fortsætte arbejdet med, at skabe endnu bedre læring og trivsel i skolen. Dette så jeres samlede tilfredshed også har grund til at være høj i fremtiden.
    Se den vedhæftede rapport om  undersøgelses resultater. Bemærk særligt top 5 sidst i rapporten. Dette er punkter, som tryghed, tilfredshed, trivsel og læring. Det er punkter som skolen meget gerne vil scores højt på.
    Tak også for de mange kommentarer. Det er fint, når der er forældre, som har behov for at udtrykke bekymring og kritik. Det tager vi til os og det arbejder vi videre med i ledelsen. Vi vil studere og diskutere kommentarerne med henblik på, at imødekomme uhensigtsmæssig drift.
    Husk, at I altid er velkommen til at kontakte skolens ledere og medarbejdere. Tak.
    Venlig hilsen Claus Holm, Skoleleder
    Claus Holm den 02-11-2018
    Skolens frugtordning er støttet af EU
    Se den vedhæftede info plakat
    Claus Holm
    Grønvangskolen
    Anne-Grethe Mikkelsen den 26-04-2018
    Tjek dine lån fra Skolebiblioteket Grønvangskolen.
    Sådan gør du:
                    cicero-web.dk
                    "vælg din skole" - find Grønvangskolen på listen
                    "log ind på din side" - > GÅ TIL UNI-LOGIN
                     Klik på "mine lån"

Mad Bestilling

Her kan du bestille mad i skolens kantine:

• 26-03-2019
    Fagudvalgsmøde dansk Beta ·