• Grønvangskolen
  • Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab, når vi mål!

Adam Valeur Askjær-Hansen den 23-08-2018
    Skolestart 2019/20

Har du har et barn, der skal begynde i 0. klasse på Grønvangskolen i skoleåret 2019/20, skal du i løbet af efteråret indskrive dit barn på Vejen Kommunes hjemmeside. Mulighed for indskrivning åbner den 1. nov. 2018.
    I foråret 2019 har vi ”Førskole” på Grønvangskolen. Skolestartere starter i vores ”Førskole” den 1. april.

Vores overordnede mål med førskolen:
    At børnene bliver trygge ved Grønvangskolen og at overgangen fra børnehaven til skole bliver optimal.
    At børnene bliver skoleparate.
    At undervisere og skolepædagoger lærer børnene at kende, så der kan skabes optimale læringsbetingelser for alle ved skolestart.

Der afholdes orienteringsmøde omkring skolestart 2019/20 mandag den 12. nov. kl. 17-18. Mødet foregår i bygning 4 (Alfabygningen) på Grønvangskolen og alle er velkomne. Se mødets dagsorden i dokumentet der ligger nederst på siden.

Alle vores skolestartere begynder i 0. klasse tirsdag den 13. august 2019.

Adam Valeur Askjær-Hansen, afdelingsleder  0.-6. klasse.

Steen Bertelsen, afdelingsleder SFO.

Claus Holm den 02-11-2018
    Skolens frugtordning er støttet af EU
    Se den vedhæftede info plakat
    Claus Holm
    Grønvangskolen
    Claus Holm den 01-11-2018
    Forældretilfredshedsundersøgelse i e- Boks

Kære forældre

Grønvangskolen og Vejen Kommune er igang med en forældretilfredshedsundersøgelse, der som udgangspunkt er sendt til det enkelte barns mors e - Boks. Forældre må naturligvis meget gerne svare i fællesskab, men man ønsker kun en besvarelse pr. barn.
    Forældre uden e - Boks har modtaget undersøgelsen som brevpost.

Som skole vil vi gerne have så mange svar som muligt. Du kan svare på undersøgelsen ved at åbne en besked om dette i barnets mors e - Boks
    (lidt akavet for os fædre ; -)

Dit svar har betydning for dit barns skolegang.

Skolen gir' is til den klasse, hvor flest forældre svarer på undersøgelsen. Skolen og børnene har brug for dit svar!

God fornøjelse.

Claus Holm
    Grønvangskolen
    Jan Asklund den 01-11-2018
    Til alle forældre.
    En opfordring til ikke at lades jeres børn benytte Appen Tellonym, der er en en platform, hvor man kan kommunikere anonymt. Det giver nogle udfordringer eleverne imellem, hvis man kan skrive hvad som helst, uden at blive sat til ansvar for det der bliver skrevet.
    Mvh Jan Asklund, afdelingsleder.
    Anne-Grethe Mikkelsen den 26-04-2018
    Tjek dine lån fra Skolebiblioteket Grønvangskolen.
    Sådan gør du:
                    cicero-web.dk
                    "vælg din skole" - find Grønvangskolen på listen
                    "log ind på din side" - > GÅ TIL UNI-LOGIN
                     Klik på "mine lån"

Mad Bestilling

Her kan du bestille mad i skolens kantine: