• Grønvangskolen
  • Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab, når vi mål!

Adam Valeur Askjær-Hansen den 23-08-2018
    Skolestart 2019/20

Har du har et barn, der skal begynde i 0. klasse på Grønvangskolen i skoleåret 2019/20, skal du i løbet af november og december indskrive dit barn på Vejen Kommunes hjemmeside.

I foråret 2019 har vi ”Førskole” på Grønvangskolen. Skolestartere starter i vores ”Førskole” den 1. april.

Alle vores skolestartere begynder i 0. klasse tirsdag den 13. august 2019.

Adam Valeur Askjær-Hansen, afdelingsleder  0.-6. klasse.

Steen Bertelsen, afdelingsleder SFO.

Claus Holm den 28-11-2018
    Kære forældre til børn og unge på Grønvangskolen
    Vedr. forældretilfredshed:

Tak til alle der har deltaget i forældretilfredshedsundersøgelsen i efteråret 2018. Undersøgelsen giver bestyrelsen og ledelsen god information om, hvordan jeres samlede tilfredshed er med skolen. På en skala fra 1 - 5 scorer I 4,1, når I svarer på følgende: "Hvor tilfreds er du samlet set med dit barns skole". Dette er den højeste score (delt førsteplads) på alle spørgsmål, så det forekommer tilfredsstillende. Alligevel vil bestyrelsen og ledelsen fortsætte arbejdet med, at skabe endnu bedre læring og trivsel i skolen. Dette så jeres samlede tilfredshed også har grund til at være høj i fremtiden.
    Se den vedhæftede rapport om  undersøgelses resultater. Bemærk særligt top 5 sidst i rapporten. Dette er punkter, som tryghed, tilfredshed, trivsel og læring. Det er punkter som skolen meget gerne vil scores højt på.
    Tak også for de mange kommentarer. Det er fint, når der er forældre, som har behov for at udtrykke bekymring og kritik. Det tager vi til os og det arbejder vi videre med i ledelsen. Vi vil studere og diskutere kommentarerne med henblik på, at imødekomme uhensigtsmæssig drift.
    Husk, at I altid er velkommen til at kontakte skolens ledere og medarbejdere. Tak.
    Venlig hilsen Claus Holm, Skoleleder
    Steen Bertelsen den 21-11-2018
    Det ER lygtetændingstid.
    I morges stod en lærer + en forælder og tjekkede cykellygter - og desværre så det overhovedet ikke godt ud - 93 cyklister manglede enten forlygte eller baglygte eller begge lygter. De sagde det til alle  - og håber de får det i orden til i morgen - de tjekker igen i nærmeste fremtid...
    Husk det er for børnene/elevernes egen sikkerhed. Det er godt at blive set.
    Venlig hilsen Trafikudvalget Grønvangskolen
    Claus Holm den 02-11-2018
    Skolens frugtordning er støttet af EU
    Se den vedhæftede info plakat
    Claus Holm
    Grønvangskolen
    Anne-Grethe Mikkelsen den 26-04-2018
    Tjek dine lån fra Skolebiblioteket Grønvangskolen.
    Sådan gør du:
                    cicero-web.dk
                    "vælg din skole" - find Grønvangskolen på listen
                    "log ind på din side" - > GÅ TIL UNI-LOGIN
                     Klik på "mine lån"

Mad Bestilling

Her kan du bestille mad i skolens kantine:

• 18-12-2018
    Fagudvalgsmøde dansk Beta ·