• Grønvangskolen
  • Jacob Gades Alle 16, 6600 Vejen
  • [email protected]
Billedet på sidehoved

Grønvangskolen er læring for livet. Med mod til mening og fællesskab, når vi mål!

Jan Asklund den 24-05-2017
    Se billederne fra en festlig og vel overstået sidste skoledag for 9. årgang.
    Claus Holm den 19-05-2017

Markedsdag på Grønvangskolen torsdag den 18/5 2017 kl. 16 - 20.
    Markedsdagen var en kæmpe succes med god stemning og massere af glade elever, forældre og medarbejdere.
    Ugen har budt på læring i forbindelse med arbejdet med håndværk og design, læring og bevægelse, kulturgeografi, samfundsfag mv.
    Samtidig er der blevet indsamlet 50.000 kr. ind fra tøjbazar, sponsorater og markedsdag. Disse penge vil gå til at forbedre engelskundervisningen på 12 skoler i Bukedea området i Uganda jfr. indsamlingen, som jeg tidligere har informeret om. Se den vedhæftede fil vedr. indsamlingens formål mv.
    Pengene vil muligvis række til flere års arbejde på skolerne og vi forventer, at fortsætte den løbende kontakt med besøg, pennevenner og informationer om, hvad pengene bliver brugt til mv.
    Albert Kofferman fra den lille hollandske NGO Youganda har været på skolen hele ugen og det har givet os alle mange gode og specielle oplevelser. Jeg har aftalt med Albert, at han løbende skal rapportere om, hvad pengene bliver brugt til, ligesom han vil offentliggøre Yougandas regnskab 2017 på Yougandas hjemmeside.
    Det har været en fantastisk uge med en rigtig god afslutning torsdag eftermiddag og aften.
    Tak til alle børn og forældre, som var med til at gøre afslutningen på ugen til en rigtig festlig lejlighed.
    God weekend til jer alle.
    Kærlig hilsen
    Claus Holm
    Grønvangskolen

Jan Asklund den 18-05-2017
    Tak for en fantastik opbakning til vores Uganda Bazar. Rigtig mange elever og forældres deltagelse var med til at gøre afslutningen på skolens emneuge til en rigtig dejlig oplevelse. Eleverne var stolte af at kunne fremvise deres flotte produkter og danseopvisningen gjorde et stor indtryk på de fremmødte.
    Anne-Grethe Mikkelsen den 17-05-2017
    Tjek dine lån fra Skolebiblioteket Grønvangskolen.
    Sådan gør du:
                     Cicero-web.dk
                     ”vælg din skole” – find Grønvangskolen på listen
                     ”log ind på din side” - >GÅ TIL UNI-LOGIN
                     Klik på ”mine lån”

Jan Asklund den 20-02-2017
    Til kommende 7. årgang skoleåret 2017-18.

Mad Bestilling

Her kan du bestille mad i skolens kantine:

• 01-06-2017
    FP9 mundtlige prøver · 9AS · 9EKS · 9IN · 9KD · 9MED · 9NAT